PRODUCTOVERZICHT: Robosapien X Chrome is een spannende update voor de bekroonde iconische humanoid robot van WowWee. 14" lang en ontworpen door een NASA wetenschapper. Robosapien X Chrome beweegt snel, functioneert volledig en komt tot leven met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of met de meegeleverde dongel via een iOS of Android-apparaat. Snelle, volledige functionele armen met twee soorten grijpers. Echt multi-speed, snel, dynamisch wandelen, hardlopen en draaien Nieuwe mogelijkheden met de App: Path tracing Verbeterde interface voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies Onbeperkte programmastappen voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies iOS en Android compatible Download de Engelstalige handleiding voor Robosapien of bekijk de lijst met compatible apparaten voor Robosapien.

PRODUCTOVERZICHT:

Robosapien X Chrome is een spannende update voor de bekroonde iconische humanoid robot van WowWee. 14″ lang en ontworpen door een NASA wetenschapper. Robosapien X Chrome beweegt snel, functioneert volledig en komt tot leven met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of met de meegeleverde dongel via de Robote Remote Bluetooth applicatie en een iOS of Android-apparaat.

•  Snelle, volledige functionele armen met twee soorten grijpers.
  • Echt multi-speed, snel, dynamisch wandelen, hardlopen en draaien

Nieuwe mogelijkheden met de App:

• Path tracing
  • Verbeterde interface voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies
  • Onbeperkte programmastappen voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies
  • iOS en Android compatible

Download de Gebruikershandleiding Robosapien X Chrome de RoboRemote Bluetooth applicatie werkt vanaf de iPhone 4S en hoger en met de meeste Android-apparaten en lees hier het artikel over de werking van de Bluetooth dongle en de gratis applicatie.

HANDLEIDINGEN EN SPECIFICATIES

PRODUCTOVERZICHT:

Robosapien X Chrome is een spannende update voor de bekroonde iconische humanoid robot van WowWee. 14″ lang en ontworpen door een NASA wetenschapper. Robosapien X Chrome beweegt snel, functioneert volledig en komt tot leven met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of met de meegeleverde dongel via de Robote Remote Bluetooth applicatie en een iOS of Android-apparaat.

•  Snelle, volledige functionele armen met twee soorten grijpers.
  • Echt multi-speed, snel, dynamisch wandelen, hardlopen en draaien

Nieuwe mogelijkheden met de App:

• Path tracing
  • Verbeterde interface voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies
  • Onbeperkte programmastappen voor gemakkelijke toegang tot geavanceerde functies
  • iOS en Android compatible

Download de Gebruikershandleiding Robosapien X Chrome de RoboRemote Bluetooth applicatie werkt vanaf de iPhone 4S en hoger en met de meeste Android-apparaten en lees hier het artikel over de werking van de Bluetooth dongle en de gratis applicatie.

Stel jouw vraag over Robosapien X Chrome