INSTRUCTIEVIDEO'S

 

 

 

 

 

 

INSTRUCTIEVIDEO'S

 

 

 

 

 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIT ER IN DE VERPAKKING?

– CHiP Robot Hond
– SmartBand: Maakt unieke gebruikersherkenning mogelijk
– SmartBall: Speel apporteren
– SmartBed: CHiP is oplaadbaar en dockt zelfstandig.

 

WAT DOET DE SMARTBAND?

De SmartBand maakt unieke gebruikersherkenning mogelijk. Dit betekent dat CHiP de drager ervan als zijn baasje ziet. Ook kan de SmartBand worden gebruikt om:

Goed gedrag te belonen
“Beloon” bepaald gedrag door op de “like” button op de band te tikken. CHiP onthoudt wat je wel en niet leuk vindt en past zijn gedrag erop aan.

Roep CHiP naar je toe
Wanneer je wilt dat CHiP naast je komt zitten, tik simpelweg op de plaats pin op de band.

Aanvallen
Is je kleine broertje vervelend? Stuur CHiP op hem af!

De bewegingen van CHiP besturen
De SmartBand is tevens een joystick voor afstandsbediening.

 

WAT DOET DE SMARTBALL?

CHiP kan deze bal in real time opsporen, daardoor kun je samen spelen. CHiP kan apporteren en zelfs voetballen!

 

WAT DOET HET SMARTBED?

Zodra CHiP te weinig vermogen heeft en in de buurt van het SmartBed is, zal CHiP zelfstandig docken om zichzelf op te laden. Wat betreft de eigenlijke levensduur van de batterij; momenteel testen en optimaliseren wij de levensduur van de batterij. Wij verwachten dat de levensduur van de batterijen in de producten op de markt meerdere uren bedraagt in de continu-modus en nog langer in de stand-by modus.

 

WAT KAN IK DOEN MET DE CHIP APP?

De CHiP app bedient een groot aantal functies en zorgt daarmee voor nog meer speelplezier:

1. Notification Center: met de CHiP app kun je de status van de vitale functies meten – hoe gelukkig, hongerig, of energiek voelt CHiP zich. Als er ergens iets tekort schiet, stuurt de app een bericht aan de gebruiker.

2. Tricks: Wanneer CHiP een nieuw kunstje leert als gevolg van een nieuwe interactie met de gebruiker, slaat de App deze op in het trickboek van CHiP en je kunt CHiP belonen met een “Like” of een traktatie. Hiermee kan het baasje van CHiP het kunstje ook opnieuw laten doen met een tik op de knop

3. Feed CHiP.

4. Secundaire commando’s voor de SmartBand: De SmartBand reageert op een “tik” en op “langer aanraken”. Zo kan de gebruiker allerlei secundaire snelkoppelingen op zijn/haar SmartBand met de CHiP app kiezen en programmeren.

5. Maak van jouw smartphone of tablet een afstandsbediening voor CHiP om zijn bewegingen te besturen.

 

WAAR KAN IK CHIP KOPEN?

CHiP is te koop bij Bol.com, Wehkamp, Bart Smit en Intertoys.

 

IS CHIP GESCHIKT OM OP TAPIJT TE GEBRUIKEN? EN WAT GELDT ER VOOR ANDERE SOORTEN VLOEREN?

Met zijn wielen kan CHiP rondjes draaien op laagpolig-tapijt, hardhouten vloeren, en gladde tegels. CHiP is een binnenhond!

 

IS CHIP COMPATIBEL MET MIJN IPAD, IPHONE EN ANDROID SMARTAPPARAAT?

De officiële lijst met compatibele apparaten is nog niet beschikbaar maar populaire Android en iOS-apparaten met Bluetooth-LE-technologie zullen worden ondersteund. WowWee heeft een lange geschiedenis van ontwikkelen van SmartPhone gecontroleerde robots en apparaten. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk apparaten te ondersteunen. Wij verwijzen naar de apparaat compatibiliteit met de MiP robot om een idee te geven wat onze producten momenteel ondersteunen. Deze lijst kan veranderen als het besturingssysteem van het apparaat wordt bijgewerkt, wanneer nieuwe apparaten uitkomen en door het verder ontwikkelen van de hardware en de elektronica van CHiP.

 

HOE STEVIG IS CHIP?

CHiP is behoorlijk stevig en heeft uitgebreide tests voor misbruik ondergaan. We verwachten dat je redelijk voorzichtig zult zijn en harde klappen, vallen van de trap, water en andere situaties die chip kunnen beschadigen, voorkomt.

 

MAG IK DE SMARTBALL GOOIEN?

Hoewel we de SmartBall hebben ontworpen om behoorlijk val- en schokbestendig te zijn, raden wij niet aan de SmartBall op een harde ondergrond te gooien of aan harde schokken te onderwerpen. In het algemeen geldt dat zachtjes gooien of een rolbeweging de voorkeur heeft en dit zal leiden tot de beste speelervaring binnenshuis.

 

WAAROM HEEFT CHIP ZULKE WIELEN?

CHiP heeft mecanum wielen die we hebben gekozen omdat ze een aantal fantastische eigenschappen hebben. Met deze wielen, kan CHiP in elke richting bewegen en zich vrij snel verplaatsen. Wij vinden dat cool, want het betekent CHiP achter een bal aan kan gaan, zijdelingse slides kan maken om een bal te blokkeren, je snel kan volgen, en over het algemeen zeer responsief en behendig is.

 

KUNNEN DE WIELEN VAN CHIP WORDEN VERVANGEN?

Ja. De wielen van Chip wielen zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen worden vervangen. Op dit moment zijn alleen de wielen waarmee CHiP standaard wordt geleverd beschikbaar, maar wij hebben besloten om CHiPs toekomstbestendig te maken zodat indien wij wielen met verschillende grootte, prestaties, etc., bedenken het heel zal zijn gemakkelijk om de wielen te vervangen.

 

HOE SNEL GAAT CHIP BEWEGEN?

Het is nog een beetje vroeg om de topsnelheid van CHiP te klokken omdat we de tandwielkasten, motoren en elektronica nog aan het afstemmen zijn. CHiP zal zeer snel bewegen en de video laat de huidige beweging en de snelheid van onze bestaande prototypes zien.

 

WELK BEREIK HEBBEN DE BAL, DE BAND VAN HET BAASJE, EN HET LAADSTATION MET CHIP?

Het BeaconSense™ systeem stelt CHiP in staat om zijn accessoires te tracken (de Smartball, de Smartbatch, het Smartbed). Het bereik is enkele meters en dit is voldoende voor een kamer met een gebruikelijke grootte.

Het is mogelijk dat CHiP de bijbehorende accessoires door obstakels of muren niet kan zien. Het systeem is echter uiterst robuust en wij hebben veel producten geïntroduceerd die deze technologie gebruiken.

Indien CHiP moet worden opgeladen maar te ver van het Smart Bed of in een andere kamer is, zal hij je op de hoogte stellen via de Bluetooth-verbinding en de app en vragen om naar het Smart Bed te worden teruggebracht.

 

WERKT HET BEACONSENSE™ SYSTEEM TUSSEN KAMERS?

Wij werken actief aan het verbeteren van het BeaconSense™ systeem en wij hopen de technologie zodanig te ontwikkelen dat wij meerdere bakens in één pakket kunnen bieden die rond een huis kunnen worden geplaatst om een maas van navigatiebakens te bouwen. Hierdoor zou CHiP in staat zijn om echt door jouw woning te navigeren. Wij werken tevens aan het verfijnen van algoritmen om obstakels te vermijden en alle/eventuele verbeteringen zullen beschikbaar worden gemaakt via firmware-updates.

 

WAT DOET DE SMARTBAND?

De Smartband is een verstelbaar, oplaadbaar polsbandje. Het zit vol met techniek (BeaconSense™ en Bluetooth), waardoor CHiP weet waar je bent en wat je wilt. Wanneer je in een kamer binnenloopt, zal CHiP reageren en naar je toe komen. Er zitten ook knoppen waarmee je de bewegingen van CHiP heel gemakkelijk kunt activeren. Je kunt de Smartband bijvoorbeeld gebruiken om CHiP te laten komen, te volgen of bij je te blijven. Je kunt CHiP zelfs laten weten dat je bepaald gedrag op prijs stelt door op de Like-button op de afstandsbediening te tikken, en CHiP zal je voorkeuren onthouden.

 

WAT DOET DE SMARTBALL?

De Smartball is het favoriete speelgoed van CHiP. Net als de Smartband, zit de bal van CHiP vol met sensors and draadloze mogelijkheden. Hiermee kan CHiP de Smartball lokaliseren en een voetbalachtig spel spelen … en hem zelfs ophalen en naar je terugbrengen als je de Smartband draagt. CHiP kan op elk willekeurig moment met zijn Smartball spelen zolang hij is ingeschakeld en binnen bereik is.

 

KAN CHIP TRAPLOPEN?

Helaas niet. CHiP is een één verdieping pup.
Hij kan niet traplopen en wij raden ook aan dat je voorkomt dat hij van de trap afvalt.

 

KAN CHIP OOK BUITEN WORDEN GEBRUIKT?

Chip doet het vrij goed op de meeste oppervlakken en doet het waarschijnlijk ook op een vlak verharde weg maar de rollers op zijn mecanum wielen slijten hard op een ruwe stoep of grind. Wij hebben de wielen van CHiP ontworpen om uitwisselbaar/vervangbaar te zijn en het is mogelijk dat wij, bij voldoende vraag, outdoor wielen gaan leveren.

Echter, hoewel ChiP waarschijnlijk het gladde wegdek wel aankan, maakt zijn BeaconSense systeem gebruik van infrarood licht, dat werkt met een frequentie van 940nm. En hoewel dit buiten kan functioneren (dat is de reden waarom die frequentie wordt gebruikt) is het bereik zeer beperkt, ongeveer slechts een meter en kan storen in fel zonlicht. Hij kan buitenshuis worden aangestuurd met de CHiO App maar zijn mogelijkheden om te tracken zouden zeer beperkt zijn.

Let er ook op dat CHiP niet waterproof is en niet nat mag worden.

 

IS CHIP OPLAADBAAR?

Ja – CHiP is oplaadbaar. En als zijn Smartbed binnen bereik is, kan hij het vinden en zich zelfstandig opladen. De Smartband is ook oplaadbaar maar de Smartball werkt op batterijen.

 

HOE LANG WERKT CHIP OP EEN VOLLEDIG OPGELADE BATTERIJ?

Wij streven ernaar dat CHiP gemakkelijk een actieve dag meegaat. Maar zoals elke CHiP hond moet hij periodiek of na intensief gebruik worden opgeladen. Eén van de belangrijkste doelstellingen voor CHiP was om het ongemak om batterijen te moeten opladen of vervangen te elimineren.

 

HOE LANG IS DE GARANTIE OP CHIP?

WowWee biedt 90 dagen garantie op al haar robotproducten.

 

IS CHIP WATERPROOF?

Nee– CHiP is niet waterproof. Houd CHiP uit de buurt van vocht, regen, plassen, vuil en probeer er niet op te morsen.

REAGEERT CHIP OP NEDERLANDSE COMMANDO’S?

Nee, nog niet. Op het moment reageert CHiP op Duitse, Engelse, Franse en Japanse commando’s.

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIT ER IN DE VERPAKKING?

– CHiP Robot Hond
– SmartBand: Maakt unieke gebruikersherkenning mogelijk
– SmartBall: Speel apporteren
– SmartBed: CHiP is oplaadbaar en dockt zelfstandig.

 

WAT DOET DE SMARTBAND?

De SmartBand maakt unieke gebruikersherkenning mogelijk. Dit betekent dat CHiP de drager ervan als zijn baasje ziet. Ook kan de SmartBand worden gebruikt om:

Goed gedrag te belonen
“Beloon” bepaald gedrag door op de “like” button op de band te tikken. CHiP onthoudt wat je wel en niet leuk vindt en past zijn gedrag erop aan.

Roep CHiP naar je toe
Wanneer je wilt dat CHiP naast je komt zitten, tik simpelweg op de plaats pin op de band.

Aanvallen
Is je kleine broertje vervelend? Stuur CHiP op hem af!

De bewegingen van CHiP besturen
De SmartBand is tevens een joystick voor afstandsbediening.

 

WAT DOET DE SMARTBALL?

CHiP kan deze bal in real time opsporen, daardoor kun je samen spelen. CHiP kan apporteren en zelfs voetballen!

 

WAT DOET HET SMARTBED?

Zodra CHiP te weinig vermogen heeft en in de buurt van het SmartBed is, zal CHiP zelfstandig docken om zichzelf op te laden. Wat betreft de eigenlijke levensduur van de batterij; momenteel testen en optimaliseren wij de levensduur van de batterij. Wij verwachten dat de levensduur van de batterijen in de producten op de markt meerdere uren bedraagt in de continu-modus en nog langer in de stand-by modus.

 

WAT KAN IK DOEN MET DE CHIP APP?

De CHiP app bedient een groot aantal functies en zorgt daarmee voor nog meer speelplezier:

1. Notification Center: met de CHiP app kun je de status van de vitale functies meten – hoe gelukkig, hongerig, of energiek voelt CHiP zich. Als er ergens iets tekort schiet, stuurt de app een bericht aan de gebruiker.

2. Tricks: Wanneer CHiP een nieuw kunstje leert als gevolg van een nieuwe interactie met de gebruiker, slaat de App deze op in het trickboek van CHiP en je kunt CHiP belonen met een “Like” of een traktatie. Hiermee kan het baasje van CHiP het kunstje ook opnieuw laten doen met een tik op de knop

3. Feed CHiP.

4. Secundaire commando’s voor de SmartBand: De SmartBand reageert op een “tik” en op “langer aanraken”. Zo kan de gebruiker allerlei secundaire snelkoppelingen op zijn/haar SmartBand met de CHiP app kiezen en programmeren.

5. Maak van jouw smartphone of tablet een afstandsbediening voor CHiP om zijn bewegingen te besturen.

 

WAAR KAN IK CHIP KOPEN?

CHiP is te koop bij Bol.com, Wehkamp, Bart Smit en Intertoys.

 

IS CHIP GESCHIKT OM OP TAPIJT TE GEBRUIKEN? EN WAT GELDT ER VOOR ANDERE SOORTEN VLOEREN?

Met zijn wielen kan CHiP rondjes draaien op laagpolig-tapijt, hardhouten vloeren, en gladde tegels. CHiP is een binnenhond!

 

IS CHIP COMPATIBEL MET MIJN IPAD, IPHONE EN ANDROID SMARTAPPARAAT?

De officiële lijst met compatibele apparaten is nog niet beschikbaar maar populaire Android en iOS-apparaten met Bluetooth-LE-technologie zullen worden ondersteund. WowWee heeft een lange geschiedenis van ontwikkelen van SmartPhone gecontroleerde robots en apparaten. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk apparaten te ondersteunen. Wij verwijzen naar de apparaat compatibiliteit met de MiP robot om een idee te geven wat onze producten momenteel ondersteunen. Deze lijst kan veranderen als het besturingssysteem van het apparaat wordt bijgewerkt, wanneer nieuwe apparaten uitkomen en door het verder ontwikkelen van de hardware en de elektronica van CHiP.

 

HOE STEVIG IS CHIP?

CHiP is behoorlijk stevig en heeft uitgebreide tests voor misbruik ondergaan. We verwachten dat je redelijk voorzichtig zult zijn en harde klappen, vallen van de trap, water en andere situaties die chip kunnen beschadigen, voorkomt.

 

MAG IK DE SMARTBALL GOOIEN?

Hoewel we de SmartBall hebben ontworpen om behoorlijk val- en schokbestendig te zijn, raden wij niet aan de SmartBall op een harde ondergrond te gooien of aan harde schokken te onderwerpen. In het algemeen geldt dat zachtjes gooien of een rolbeweging de voorkeur heeft en dit zal leiden tot de beste speelervaring binnenshuis.

 

WAAROM HEEFT CHIP ZULKE WIELEN?

CHiP heeft mecanum wielen die we hebben gekozen omdat ze een aantal fantastische eigenschappen hebben. Met deze wielen, kan CHiP in elke richting bewegen en zich vrij snel verplaatsen. Wij vinden dat cool, want het betekent CHiP achter een bal aan kan gaan, zijdelingse slides kan maken om een bal te blokkeren, je snel kan volgen, en over het algemeen zeer responsief en behendig is.

 

KUNNEN DE WIELEN VAN CHIP WORDEN VERVANGEN?

Ja. De wielen van Chip wielen zijn ontworpen om eenvoudig te kunnen worden vervangen. Op dit moment zijn alleen de wielen waarmee CHiP standaard wordt geleverd beschikbaar, maar wij hebben besloten om CHiPs toekomstbestendig te maken zodat indien wij wielen met verschillende grootte, prestaties, etc., bedenken het heel zal zijn gemakkelijk om de wielen te vervangen.

 

HOE SNEL GAAT CHIP BEWEGEN?

Het is nog een beetje vroeg om de topsnelheid van CHiP te klokken omdat we de tandwielkasten, motoren en elektronica nog aan het afstemmen zijn. CHiP zal zeer snel bewegen en de video laat de huidige beweging en de snelheid van onze bestaande prototypes zien.

 

WELK BEREIK HEBBEN DE BAL, DE BAND VAN HET BAASJE, EN HET LAADSTATION MET CHIP?

Het BeaconSense™ systeem stelt CHiP in staat om zijn accessoires te tracken (de Smartball, de Smartbatch, het Smartbed). Het bereik is enkele meters en dit is voldoende voor een kamer met een gebruikelijke grootte.

Het is mogelijk dat CHiP de bijbehorende accessoires door obstakels of muren niet kan zien. Het systeem is echter uiterst robuust en wij hebben veel producten geïntroduceerd die deze technologie gebruiken.

Indien CHiP moet worden opgeladen maar te ver van het Smart Bed of in een andere kamer is, zal hij je op de hoogte stellen via de Bluetooth-verbinding en de app en vragen om naar het Smart Bed te worden teruggebracht.

 

WERKT HET BEACONSENSE™ SYSTEEM TUSSEN KAMERS?

Wij werken actief aan het verbeteren van het BeaconSense™ systeem en wij hopen de technologie zodanig te ontwikkelen dat wij meerdere bakens in één pakket kunnen bieden die rond een huis kunnen worden geplaatst om een maas van navigatiebakens te bouwen. Hierdoor zou CHiP in staat zijn om echt door jouw woning te navigeren. Wij werken tevens aan het verfijnen van algoritmen om obstakels te vermijden en alle/eventuele verbeteringen zullen beschikbaar worden gemaakt via firmware-updates.

 

WAT DOET DE SMARTBAND?

De Smartband is een verstelbaar, oplaadbaar polsbandje. Het zit vol met techniek (BeaconSense™ en Bluetooth), waardoor CHiP weet waar je bent en wat je wilt. Wanneer je in een kamer binnenloopt, zal CHiP reageren en naar je toe komen. Er zitten ook knoppen waarmee je de bewegingen van CHiP heel gemakkelijk kunt activeren. Je kunt de Smartband bijvoorbeeld gebruiken om CHiP te laten komen, te volgen of bij je te blijven. Je kunt CHiP zelfs laten weten dat je bepaald gedrag op prijs stelt door op de Like-button op de afstandsbediening te tikken, en CHiP zal je voorkeuren onthouden.

 

WAT DOET DE SMARTBALL?

De Smartball is het favoriete speelgoed van CHiP. Net als de Smartband, zit de bal van CHiP vol met sensors and draadloze mogelijkheden. Hiermee kan CHiP de Smartball lokaliseren en een voetbalachtig spel spelen … en hem zelfs ophalen en naar je terugbrengen als je de Smartband draagt. CHiP kan op elk willekeurig moment met zijn Smartball spelen zolang hij is ingeschakeld en binnen bereik is.

 

KAN CHIP TRAPLOPEN?

Helaas niet. CHiP is een één verdieping pup.
Hij kan niet traplopen en wij raden ook aan dat je voorkomt dat hij van de trap afvalt.

 

KAN CHIP OOK BUITEN WORDEN GEBRUIKT?

Chip doet het vrij goed op de meeste oppervlakken en doet het waarschijnlijk ook op een vlak verharde weg maar de rollers op zijn mecanum wielen slijten hard op een ruwe stoep of grind. Wij hebben de wielen van CHiP ontworpen om uitwisselbaar/vervangbaar te zijn en het is mogelijk dat wij, bij voldoende vraag, outdoor wielen gaan leveren.

Echter, hoewel ChiP waarschijnlijk het gladde wegdek wel aankan, maakt zijn BeaconSense systeem gebruik van infrarood licht, dat werkt met een frequentie van 940nm. En hoewel dit buiten kan functioneren (dat is de reden waarom die frequentie wordt gebruikt) is het bereik zeer beperkt, ongeveer slechts een meter en kan storen in fel zonlicht. Hij kan buitenshuis worden aangestuurd met de CHiO App maar zijn mogelijkheden om te tracken zouden zeer beperkt zijn.

Let er ook op dat CHiP niet waterproof is en niet nat mag worden.

 

IS CHIP OPLAADBAAR?

Ja – CHiP is oplaadbaar. En als zijn Smartbed binnen bereik is, kan hij het vinden en zich zelfstandig opladen. De Smartband is ook oplaadbaar maar de Smartball werkt op batterijen.

 

HOE LANG WERKT CHIP OP EEN VOLLEDIG OPGELADE BATTERIJ?

Wij streven ernaar dat CHiP gemakkelijk een actieve dag meegaat. Maar zoals elke CHiP hond moet hij periodiek of na intensief gebruik worden opgeladen. Eén van de belangrijkste doelstellingen voor CHiP was om het ongemak om batterijen te moeten opladen of vervangen te elimineren.

 

HOE LANG IS DE GARANTIE OP CHIP?

WowWee biedt 90 dagen garantie op al haar robotproducten.

 

IS CHIP WATERPROOF?

Nee– CHiP is niet waterproof. Houd CHiP uit de buurt van vocht, regen, plassen, vuil en probeer er niet op te morsen.

REAGEERT CHIP OP NEDERLANDSE COMMANDO’S?

Nee, nog niet. Op het moment reageert CHiP op Duitse, Engelse, Franse en Japanse commando’s.

Stel jouw vraag over CHiP

10 + 4 =