Hulp nodig bij – of problemen met – jouw WowWee producten?

WowWee Support: Ondersteuning bij jouw WowWee producten
Kom je er niet helemaal uit met jouw CHiP of loop je tegen problemen aan met jouw Robosapien of een ander WowWee product? Geen zorgen. We staan voor je klaar. Op deze website vind je productinformatie, specificaties, handleidingen en video’s die je verder helpen met jouw WowWee producten. Kom je er niet uit met de informatie die beschikbaar is op deze website? Stuur een e-mail naar wowwee@eldohm.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Garantie en reparatie van WowWee producten
Op alle WowWee producten zit standaard twee jaar beperkte fabrieksgarantie. In het kort houdt dit in dat eventuele fabricagefouten die zich binnen 24 maanden na aankoop voordoen door ons verholpen zullen worden mits het betreffende product voldoet aan de voorwaarden. Denk hierbij aan het feit dat het product niet in aanraking gekomen mag zijn met vloeistoffen en het product geen gebruikersschade heeft.

Het verkooppunt is uw aanspreekpunt
Mocht u onverhoopt problemen ervaren met uw WowWee product dan adviseren we u met het aankoopbewijs terug te gaan naar uw verkooppunt. Indien mogelijk zullen zij het probleem direct voor u oplossen en anders zullen zij in overleg met u tot een andere geschikte oplossing komen.

Klik op een van de producten om naar de betreffende support-pagina te gaan

Stel jouw vraag:

6 + 1 =